X

Залишіть ваш відгук

Ваша оцінка

Цена
Качество
Сроки
language-switcher

  • Русский
    • 044 353 00 01
    • 097 203 19 55
    • 048 738 77 81
    • 093 170 22 13

    Вантажі, що перевозяться в рефрижераторах

    Перевезення продуктів харчування, особливо тих, що швидко псуються, займає в області вантажоперевезень окреме місце. Для того, щоб уникнути псування продуктів, подібні вантажі належить транспортувати у спеціалізованих контейнерах та рефрижераторах. Конструкції таких моделей мають розробку спеціального призначення для перевезення таких вантажів. Вони оснащені та найбільше пристосовані під перевезення вантажів залізничним чи автомобільним транспортом.

    Термічний режим для зберігання харчових продуктів ділиться на такі групи:

    • діапазон температури від 0 до +15 °С – призначений для перевезення овочів та фруктів;
    • діапазон температури від -4 до +6 °С – призначений для перевезення охолоджених продуктів;
    • діапазон температури від -4 до -20 °С – призначений для перевезення харчових продуктів у замороженому вигляді.

    Скоропсовані харчові продукти

    • Фрукти овочі. Не можна допускати переохолодження цих продуктів. З цієї причини перевезення здійснюється в осінній та зимовий період у спеціалізованих рефрижераторах.
    • Продукція з м’яса, субпродукти. М’ясо перевозиться за умови підтримки спеціального температурного режиму, а деякі м’ясні продукти спеціально заморожуються.
    • Рибна продукція та морепродукти. Ця група знаходиться у високій зоні ризику, оскільки рибі характерно швидке псування, тому транспортують її лише на близькі відстані.
    • Перевезення яєць. Цей крихкий вантаж перевозять у міцних упаковках при позитивній температурі, яка не дозволить продукт надто сильно охолодитись або перегрітися.
    • Кисломолочна продукція. Такий вантаж перевозять за помірно низької температури. Транспортування має бути максимально надійним, щоб не зашкодити упаковці.
    • Перевезення консервів. Перевезення цього продукту менш клопітке, завдяки влаштуванню консервної банки, яка дозволяє зберігати їжу довгий час.

    Перераховані вище продукти харчування відносяться до продукції, що псується. Варто ще раз відзначити, що на температурні умови потрібно звертати увагу в першу чергу, щоб продукти потрапили на прилавки у придатному для споживання стані.

    Вибираючи конкретну модель рефрижератора чи контейнера для транспортування продуктів, що псуються, варто враховувати необхідний температурний діапазон для перевезення. Фахівці нашої компанії рекомендують віддавати перевагу рефрижераторам із програмованим температурним режимом, оскільки він дає гарантію того, що доставка вантажу пройде надійним способом.

    Представлений тип вантажоперевезень є одним із найскладніших, проте наші знання та досвід дозволяють зробити транспортування в стислий термін безпечно, так, щоб усі продукти залишилися в придатному стані для вживання.

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Заказать доставку

    Авиа доставка Авіа доставка Сборные грузы Сборные грузы Контейнерные перевозки Контейнерные перевозки Авто доставка Авто доставка Выкуп Выкуп Поиск поставщика Поиск поставщика

    Обращайтесь к нам

      Останні новини

      Доставка вантажів з Південної Кореї

      Південна Корея – країна, яка за короткий проміжок часу зуміла ...

      Викуп товару з майданчика TAOBAO

      Китайський торговий майданчик TaoBao поєднує велику кількість продавців, орієнтованих на ...

      Доставка вантажів з Тайвані

      Тайвань входить до топ-10 найбільших виробників у світі. У цій ...

      Рецензії на есе – кому користуватися?

      Багато авторів, у тому числі письменників, часто ігнорують послугу есе ...

      language-switcher-fixed

    • Русский
      • 044 353 00 01