Як замовити і продавати товар з Китаю оптом?

Як замовити і продавати товар з Китаю оптом?

Бізнес, заснований на продажу товарів китайського виробника, на сьогоднішній день є досить прибутковим. Але як знайти постачальника, організувати доставку з Китаю оптом, і на якій платформі здійснювати продажу? Вашій увазі кілька порад від фахівців компанії Topcargo.

Пошук постачальників в Китаї на сьогоднішній день в більшості випадків проводиться в мережі інтернет. Для того, щоб не помилитися з вибором продавця, необхідно довіритися китайської платформі, спеціалізованої на продажу і доставці товарів з Китаю вУкраїну.

Сайти, яким можна довіряти при замовленні китайських товарів оптом

  1. Taobao – найбільша китайська онлайн-майданчик і одна з найбільших в світі. Здійснює доставку з Китаю по всьому світу. Даний сайт грає роль посередника між продавцем, яким може стати кожен бажаючий, і покупцем. Живуть недалеко від фабрик і заводів китайці мають можливість закуповувати товар за оптовими цінами і перепродувати його. Також серед продавців можна знайти і безпосередньо виробників, які пропонують свій товар в продаж оптом чи вроздріб.

Зверніть увагу, продавців-виробників можна відрізнити по значку червоною корони, також їх сторінки можна знайти на сайті tmall.com.

  1. Wholesale-dress – оптовий інтернет-магазин одягу, взуття і аксесуарів. Це приватне підприємство, яке знаходиться в провінції Чжецзян. Саме з цією інтернет-платформою співпрацюють багато магазинів одягу і бутіки в усьому світі.

Сайти, що дозволяють здійснювати продаж товарів оптом в Україні

Звичайно, пошуки постачальника – це лише старт діяльності в сфері продажів китайських товарів оптом. Дуже важливо також знайти підходящу інтернет-платформу в Україні, за допомогою якої можна буде перепродувати куплений у китайського продавця товар.

  1. Opt.com.ua – сайт дозволяє розмістити оголошення про продаж товару в Україні оптом. У представлених тут категоріях можна знайти товар різного призначення: починаючи від жувальних гумок і закінчуючи легковими автомобілями.
  2. Prom.ua.Зареєструвавшись на сайті, у продавця є можливість виставити свій товар оптом. Даний сайт з оптових продажів є найбільш відвідуваним в Україні. Він пропонує унікальну можливість створити свій власний сайт на основі пропонованих макетів. При цьому 14 перших днів функціонування сайту – безкоштовні. Тому у продавця є час оцінити, наскільки його інтернет-магазин буде таким, що окупається, чи варто його підтримувати чи краще розмістити свій товар на вже готової платформі.

Також, щоб продати оптову партію товарів в Україні, відвідуйте профільні виставки. Вони створені спеціально для того, щоб знаходити зацікавлених партнерів. Знайомтеся і розповідайте про користь вашого товару і прибутку, яку він може принести перекупникові. Так, доставка оптових вантажів з Китаю окупиться набагато швидше.

Якщо ви визначилися зі сферою торгівлі, вже замовили і переконалися в якості пробної партії, перевірили попит покупців на товар, то наступний правильний крок – замовлення оптової партії вантажу. Доставка товарів з Китаю оптом має безліч переваг, в тому числі і економію грошей через різні бонусних програм від постачальників. А хороша знижка допоможе вам знизити роздрібну ціну і тим самим вигідно виділитися серед конкурентів у своїй сфері торгівлі!

Переваги доставки товарів з Китаю в Україну (опт)?

Одна з головних причин, це, звичайно ж, економія. Часто постачальники розраховують вартість однієї одиниці, виходячи із загального обсягу замовлення. До того ж, при роботі з серйозним виробником в Китаї, велике замовлення – це не опциональное рішення, а основна вимога для подальшої співпраці. Особливо, якщо вам потрібно персоналізація або брендування (іменні коробки, наклейки на продукції з логотипом компанії, гравірування та інше маркування).

Вигода оптової доставки з Китаю в Україну є і в безперебійності поставок, оскільки тривалість очікування, особливо з віддалених провінцій, може бути досить значною. Свою лепту внесуть і свята, в які вам не відправлять вантаж, а дата очікуваного прибуття вантажу може пересунутися на місяць. Поспішайте скористатися можливістю оптової доставки прямо зараз.

І так, наша компанія пропонує вам:

  • великий спектр різних вантажоперевезень з Китаю, включає все, починаючи з укладення договору з китайськими постачальниками і закінчуючи на оформленні потрібних документів;
  • різні види доставки, який замовник може вибрати самостійно і зрозуміти, який вид йому підходити найбільше;
  •  доставка збірних вантажів з Китаю, а ще оптові поставки з Китаю, що в кінцевому підсумку позитивно позначиться на підсумковій ціні.

Компанія TopCargo надає найсприятливіші умови співпраці для своїх клієнтів. Завдання наших професіоналів полягає не тільки в тому, щоб організувати перевезення вантажів з Китаю, а також зробити їх такими, щоб клієнту хотілося звернеться до нас знову і знову. Для цього необхідно звернутися до відповідного менеджером компанії Topcargo.

Доставка товару з Китаю: ціна і етапи перевезення

Транспортування вашого вантажу з компанією Topcargo відбувається наступним чином:

  1. ваш вантаж зі складу постачальника перенаправляється на консолідаційний склад Topcargo,
  2. оформляється експортна і супровідна документація для вантажу,
  3. коли контейнер підготовлений, відбувається транспортування і навантаження вантажу,
  4. вам надається можливість відстежувати місцезнаходження вантажу на всьому шляху прямування,
  5. після прибуття в пункт призначення проводиться митне очищення (оформлення) вантажу,
  6. останній крок – це безпосередня доставка на ваш склад.

Як вибрати вид оптової доставки з Китаю?

У нас є такі види доставки як:

  • авіадоставка з Китаю;
  • контейнерні перевезення;
  • авто доставки;
  • доставка збірних вантажів

Швидка авіа доставка товарів з Китаю

Якщо у вас з’явився термінове замовлення, а часу дуже мало, то авіадоставка вам підійде найбільше. Так як, це найбільш швидкий і зручний спосіб для доставки вантажів з Китаю. Оперативна доставка вантажу в найкоротші терміни Це підходить для тих клієнтів у яких вантаж втрачає дуже швидко свою ринкову вартість, тобто не привіз товар в потрібний час, втратив вартість у продажу і ціною.

Доставка збірних вантажів

Якщо ви замовляєте товар часто і дрібними партіями або це ваш перший пробний невелике замовлення, то спеціально для таких випадків компанія пропонує послугу з перевезення збірних вантажів (LCL). Суть полягає в тому, що одним контейнером перевозяться малі партії вантажу для різних одержувачів. Оплата за перевезення в даному випадку розподіляється на всіх одержувачів, чий товар перевозиться в цьому контейнері. Вигодою даного типу доставки є те, що платите ви за фактом – за обсяг вашого товару, – наприклад, відправите 3 кубометра і заплатите тільки за 3 кубометра. Щоб отримати більш детальну інформацію про доставку вантажів, зв’яжіться з фахівцем компанії Топкарго по телефону, вказаному в шапці сайту або замовте зворотний дзвінок!

Для перевезення невеликого обсягу вантажу вам підійде саме ця доставка. Ви орендуєте таку кількість місця в контейнері, який вам знадобиться для перевезення вашого товару. При перевезенні збірних вантажів за інше місце платить інший клієнт у яких теж невеликий вантаж, все це ми повеземо в одному контейнере.В такому випадку, послуга доставки збірних вантажів обійдеться виразно дешевше. Отже це економить гроші замовника і доставляє товар в потрібний термін.

Перевезення вантажів по морю

Одним з економічних видів перевезення вантажу є саме морські контейнерні перевезення. Цей вид доставки вантажу може поширюватись як для особливо великих виробів, так і маленьких партій, а також якщо вам потрібні оптові товари. Це пояснюється низькою ціною на перевезення вантажу, великий Портовская інфраструктурою. Створені всі сприятливі умови, щоб ваш вантаж залишився цілим і неушкодженим. Вибирайте той спосіб доставки, який вас влаштовує найбільше, адже компанія TopCargo надає всі послуги на вищому рівні. Весь процес пройде швидко, якісно, надійно і зручно.

З Topcargo ваша оптова доставка товару з Китаю прибуде вчасно і по розумній тарифу!