Топ товарів з Японії: кращі ідеї для реалізації

Топ товарів з Японії: кращі ідеї для реалізації

Японія – це просто ідеальна країна для шопінгу. Тут можна знайти все і навіть більше, навряд чи можна знайти країну з такою ж кількістю ексклюзиву в самих різних сферах. Ну а в цій статті ми б хотіли трохи більш докладно поговорити про те, які товари в Японії найкраще купувати для подальшої реалізації в Україні.

Найцікавіші товари з Японії

Так чому ж можна порадувати себе і на чому зробити прибутковий бізнес? Основне, що можна виділити – предмети японської культури (різноманітні сувеніри), високотехнологічні японські штуковини, продукти гігієни, побутові дрібниці. Великою популярністю користуються памперси японського виробництва. Мами усього світу визнали їх найкращими для своїх дітей. Японці відомі винахідники і великі трудоголіки. Такий продукції немає більше ніде в світі. Чутки про товари з Японії відомі по всій земній кулі і багато хто хоче придбати японські вироби для себе. Давайте структурируем і виділимо найбільш привабливі товари для придбання на японському ринку

Топ товарів з Японії: кращі ідеї для реалізації.

  1. Косметика. Японська косметика вважається однією з найкращих в світі. Тут за доступною ціною можна придбати як товари таких високоякісних брендів як Shiseido, KOSE і SK-Ⅱ так і зовсім недорогу, але не менш якісну косметику від фірм CANMAKE і KATE. Також є популярними серед жінок кошти від відомого японського концерну Kanebo. Має сенс звернути увагу на бренди Hada Labo, Biore, Elixir, Obagi. Азіатська косметика досить відчутно відрізняється від європейської і американської. Тут – революційні підходи до догляду, найцікавіші текстури в декоративній косметиці і, в цілому, дійсно величезна кількість ексклюзивних марок. Японська косметика дорожче, ніж корейська і, вже тим більше, дорожче, ніж китайська, але ви можете бути впевнені: покупець на неї точно знайдеться. Тим більше, що в нашій країні ця ніша ще досить вільна.
  2. Електроніка та гаджети. Безумовно, Японія славиться в усьому світі своєю електронною технікою. Ця високотехнологічна країна випускає електронні гаджети, тому вони знаходяться в числі перших в списку обов’язкових покупок. Але популярністю серед покупців-іноземців користуються не тільки планшети, комп’ютери або телефони. Не менш модними стали електронні унітази, рисоварки, навушники і т.п. Від традиційних і всім звичних гаджетів до вельми цікавих, – все це ви знайдете тут!
  3. Ліки та медичні товари. Медичні товари в аптеках і спеціалізованих магазинах також затребувані. Аптеки особливо популярні завдяки якісним косметичним препаратам, а також унікальним японським ліків. Особливою популярністю користуються японські вітаміни. Серед іноземців також популярні очні краплі, різноманітні біодобавки, сонцезахисні препарати, засоби по догляду за шкірою, волоссям і т.д. Лікувальна аптечна косметика з Японії відрізняється підвищеною ефективністю, зокрема.
  4. Взуття в цілому і, зокрема, кросівки. Кросівки відмінної якості і за доступною ціною в Японії можна знайти без особливих проблем. Тут можна купити за вигідною ціною взуття таких брендів як Adidas, Nike і Onitsuka Tiger.
  5. Чай матчу. Матчу є розтертий в пудру зелений чай. За останнє десятиліття він став дуже популярним і дуже затребуваним серед іноземців. Найчастіше такий чай заварюють з молоком: він бадьорить не гірше кофеїну, при цьому, не володіє неприємним побічними явищами на кшталт безсоння або прискореного серцебиття. Неперевершеним смаком і неймовірною користю цього продукту можна насолодитися в кафе і ресторані, причому в різних його варіаціях. Особливо смачні десерти матчу-парфе, матчу-млинці і матчу-джелато. В Японії чай матчу, безумовно, в рази дешевше, ніж в роздрібній торгівлі в Україні.
  6. Одяг. Причому не від відомих, а від локальних японських марок. Фанатів японського стилю у нас багато, тому цей товар точно буде дуже затребуваним.
  7. Текстиль. Тканини тут дорогі, але неймовірно якісні.
  8. Екзотична солодощі. Вони можуть бути від відомих брендів – але з лімітованими, локальними смаками. Або ж місцеві ласощі, наприклад маленькі тістечка моті.
  9. Гуртки від Starbucks. Несподіваний вибір, адже як мінімум, ця мережа представлена не тільки в Японії, та й на тому ж Аліекспрессе подібних аксесуарів більш, ніж достатньо. Але тим не менше, саме в Японії є досить лімітованих видань для шанувальників бренду.
  10. Цікаві товари для будинку. Це можуть бути декоративні елементи, або ж невеликі гаджети на зразок світильників.
  11. Техніка для краси і здоров’я. Від електричних зубних щіток до плойок, прасок, косметологічної техніки.
  12. Їжа і алкоголь. Все, що можна для приготування суші – риба, норі, різні екзотичні соуси. Все те, що вкрай складно знайти в Україні, в Японії – простіше простого. При цьому – набагато дешевше. Також рекомендуємо вам саке і традиційне японське сливове вино.
  13. Головоломки і пазли. Різні інтелектуальні ігри сьогодні неймовірно популярні, а вже японці точно знають в цьому толк.
  14. Якісна кераміка – як в якості посуду, так і в якості декору.

Доставка товарів з Японії: як організувати?

Якщо ви всерйоз захопилися ідеєю бізнесу з Японією, то вкрай важливо не тільки визначитися зі своєю нішею – товаром, який ви хочете реалізовувати, але і з тим, як організувати швидку і безперебійну доставку. У цьому вам із задоволенням допоможуть фахівці компанії Topcargo – ми доставимо товари з Японії бюджетно і точно в терміни!